Ik ben wensvader

Ik vond het altijd vreselijk dat ik homo was, omdat ik mijn (grote) kinderwens dan niet kon vervullen. Na het lezen van ‘de wens en de vaders’ ben ik niet meer ongewenst kinderloos maar wensvader! En voor het eerst in mijn leven ben ik op zoek naar een vrouw, geweldig!

Soortgelijke reviews over: " Boek De wens en de vaders "

Humor en zelfspot

Vlotte schrijfstijl, vol humor en zelfspot. Aan het einde van het boek heb je het idee dat Sara een vriendin van je is geworden.
Haar avonturen en eigenaardigheden zorgen voor veel gegrinnik tijdens het lezen.
Dit boek is smullen!
Waardering: 4 “hartjes”!

-> De wens & de vaders – Chicklit

 

Niet alledaags

Een bijzonder voorbeeld van nog niet alledaags, modern co-ouderschap, meeslepend beschreven in een prettige, vlotte en aanstekelijke  stijl.

Een must read

Op nummer 1 in de regenboogfamilie boeken top 5 van Ouders van Nu
“Een must read voor alle single, lesbische en homoseksuele wensouders en iedereen die fan is van een meeslepend verhaal dat je raakt. Het boek is openhartig, humoristisch en ontroerend tegelijk.”

Gelachen en gehuild

Ik heb je boek in één ruk uitgelezen, ik heb gelachen en gehuild, en het werd me ineens zo duidelijk dat dit de manier is waarop ik mijn kinderwens wil vervullen!

Dankzij jouw boek zijn wij het co-ouderpad ingeslagen

Dankzij jouw boek zijn wij het co-ouderpad ingeslagen met onze kinderwens, en is uiteindelijk onze dochter geboren. We willen je enorm bedanken voor het delen van je verhaal, het heeft ons geïnspireerd en ook enorm geholpen op ons pad!

Het boek leest als een trein!

Op humoristische en ontroerende wijze vertelt Sara over haar zoektocht naar een geschikte vader voor haar kind en de manier waarop ze het co-ouderschap in de praktijk brengt.
Het boek leest als een trein!

Geestig, goed en eerlijk!

Geestig, goed en eerlijk!

4 sterren recensie in De Volkskrant “Geestig, goed en eerlijk!”

Op nummer 5 in de Bruna top 10