Boek

Sara schreef over haar co-ouderschap als single vrouw met een homostel, het veelgeprezen boek De Wens en de Vaders.

Sara Coster – De wens en de vaders

Sprankelend dagboek van een vrouw die haar kinderwens op geheel eigen wijze vervult

Sara is kampioen lijstjes maken, kan inparkeren als een man en heeft massa’s vrienden, maar mist nog een prins op een witte bakfiets – met kroost.
Op haar vijfendertigste gaat ze op zoek naar een manier om dat alsnog voor elkaar te krijgen. Inschrijving op een datingsite levert hilarische avonturen op, maar geen vader voor haar kinderen.

Sara gooit het roer om en zet haar zinnen op een homo met kinderwens om mee te co-ouderen. Er volgen bizarre en serieuze ontmoetingen die tot niets leiden – totdat ze Simon en Luca tegenkomt.

Hun pad gaat niet over rozen, maar uiteindelijk worden hun geduld en inspanningen toch beloond en ziet Lorenzo het levenslicht. De wolk is helaas alles behalve roze, want tot ieders grote schrik vindt Sara het op zijn zachtst gezegd moeilijk om het kind te delen en heeft
ze spijt van haar plan.

De vaders vrezen dat Lorenzo de rest van zijn leven aan Sara’s borst zal moeten liggen, behalve als ze een keer een leuk feest heeft en de mannen mogen ‘oppassen’.
Maar als de mist van deze mentale kraamkoorts is opgetrokken gaat het zo goed dat het drietal besluit te proberen Lorenzo een broertje of zusje te bezorgen, zodat het arme kind voor Vaderdag niet in zijn eentje twee eierdopjes hoeft te kleien. Verbazingwekkend snel dient Claudio zich aan en is de bakfiets vol.

Het gezin slaat zich een weg door vooroordelen, grappige misverstanden en bijzondere situaties.

 

Lees de eerste 9 pagina’s
!

Klik hierboven op het boek om de eerste 9 pagina’s te lezen.

De wens en de vaders is via onderstaand formulier verkrijgbaar, voor 10 euro exclusief verzendkosten binnen Nederland, België en Duitsland. Na invullen van het formulier krijg je een Tikkie gemaild.

De wens en de Vaders is ook verkrijgbaar via boekhandel Vrolijk.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Wat wil je bestellen?*
Wil je de nieuwsbrief ontvangen?

Recencies boek

Dankzij jouw boek zijn wij het co-ouderpad ingeslagen

Dankzij jouw boek zijn wij het co-ouderpad ingeslagen met onze kinderwens, en is uiteindelijk onze dochter geboren. We willen je enorm bedanken voor het delen van je verhaal, het heeft ons geïnspireerd en ook enorm geholpen op ons pad!

Gelachen en gehuild

Ik heb je boek in één ruk uitgelezen, ik heb gelachen en gehuild, en het werd me ineens zo duidelijk dat dit de manier is waarop ik mijn kinderwens wil vervullen!

Humor en zelfspot

Vlotte schrijfstijl, vol humor en zelfspot. Aan het einde van het boek heb je het idee dat Sara een vriendin van je is geworden.
Haar avonturen en eigenaardigheden zorgen voor veel gegrinnik tijdens het lezen.
Dit boek is smullen!
Waardering: 4 “hartjes”!

-> De wens & de vaders – Chicklit

 

Niet alledaags

Een bijzonder voorbeeld van nog niet alledaags, modern co-ouderschap, meeslepend beschreven in een prettige, vlotte en aanstekelijke  stijl.

Geestig, goed en eerlijk!

Geestig, goed en eerlijk!

4 sterren recensie in De Volkskrant “Geestig, goed en eerlijk!”

Op nummer 5 in de Bruna top 10

 

Het boek leest als een trein!

Op humoristische en ontroerende wijze vertelt Sara over haar zoektocht naar een geschikte vader voor haar kind en de manier waarop ze het co-ouderschap in de praktijk brengt.
Het boek leest als een trein!

Ik ben wensvader

Ik vond het altijd vreselijk dat ik homo was, omdat ik mijn (grote) kinderwens dan niet kon vervullen. Na het lezen van ‘de wens en de vaders’ ben ik niet meer ongewenst kinderloos maar wensvader! En voor het eerst in mijn leven ben ik op zoek naar een vrouw, geweldig!

Een must read

Op nummer 1 in de regenboogfamilie boeken top 5 van Ouders van Nu
“Een must read voor alle single, lesbische en homoseksuele wensouders en iedereen die fan is van een meeslepend verhaal dat je raakt. Het boek is openhartig, humoristisch en ontroerend tegelijk.”