Webinars

Sara Coster organiseert verdiepingssessies over diverse gezinsvormen. Dompel jezelf (online) een avond onder in deze gezinsvorm. Voor elke gezinsvorm is er een aparte, verdiepende webinar, waarbij een paar ouders en soms ook kinderen hun ervaringsverhaal vertellen, een of meerdere counselors vertellen over de psycho-sociale en praktische aspecten en een gespecialiseerd familierechtadvocaat zal de juridische aspecten toelichten en uitleggen over die gezinsvorm.

Donorconceptie

Donorconceptie Webinar / Online verdiepingssessieOverweeg je een gezin dankzij de hulp van een donor? Dan is deze webinar heel geschikt voor je. Dompel jezelf ruim 2 uur onder in allerlei aspecten van deze gezinsvorm.We gaan het hebben over ...

Intentioneel co-ouderschap

Intentioneel co-ouderschap Webinar / Online verdiepingssessieBen je wensouder en overweeg je intentioneel co-ouderschap en wil je je er graag meer in verdiepen? Dan is deze webinar heel geschikt voor je. Dompel jezelf ruim 2 uur onder in ...

Draagmoederschap

Draagmoederschap Webinar / Online verdiepingssessieOverweeg je draagmoederschap of ben je al op pad om een gezin te vormen dankzij een draagmoeder? Dan is deze webinar heel geschikt voor je. Dompel jezelf ruim 2 uur onder in allerlei aspecten ...

De webinars worden gegeven via Zoom, duren ruim 2 uur. Tickets kosten 25 euro per deelnemer (excl. boekingskosten). Er is ook gelegenheid tot het stellen van vragen.

Deze verdiepende webinars organiseert kinderwenscoach Sara Coster in samenwerking met Jo-an van der Tol van WENS familierecht en Janneke Mulder van Uiteen familierecht voor het juridische gedeelte, en met Sjors Veenendaal van Studio Kinderwens.

Sara Coster geeft ook workshops voor vrouwen die oriënterend zijn en de keuze voor de gewenste gezinsvorm nog moeten maken. 

Meer informatie over de verschillende gezinsvormen:

Reviews webinars

Verder op het pad

Heel fijn om mezelf een avond onder te dompelen in deze gezinsvorm. Door de informatie die de professionals gaven en de ervaringsdeskundigen die hun verhaal vertelden, ben ik weer een heel stuk verder op het pad van mijn kinderwens!

Nieuwe inzichten op gedaan

Ik dacht dat ik al veel wist, maar bij de verdiepingswebinar heb ik toch weer veel nieuwe dingen gehoord, nieuwe inzichten op gedaan en ik ben weer enorm aan het denken gezet, dank voor deze bijzondere en inspirerende avond!