Je bent single en hebt een kinderwens, wat nu?
Deze workshop is bedoeld voor vrouwen die kinderwens hebben, en overwegen deze te gaan vervullen met een bekende donor, een kliniekdonor, of een intentioneel co-ouderschap, maar ook voor diegenen die nog twijfelen over hun keuze. Wil je een donor of liever co-ouderschap? Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende gezinsvormen? En hoe voelt dat voor jou? Hoe vind je die eventuele wensvader? Ben je al toe aan deze stap, of wil je nog wachten op een partner? Welke fase zit je nu, wat heb je al besloten en wat nog niet? Wat zijn je gedachten, waar loop je tegen aan, wat zijn je twijfels, waar zie je tegenop? Wat voor stappen kun en wil je de komende tijd zetten? We kijken naar psycho-sociale aspecten, maar ook komen er medische en juridische en ethische aspecten aan de orde.

Oefeningen, opdrachten, tips, vragen en antwoorden kunnen je helpen je gedachten te ordenen.

Het is ook fijn om met een groep “deelgenoten” te praten, dingen te delen, herkenning en erkenning te ervaren. Je kunt van alles delen, ook twijfels en angsten, en hoort waar anderen tegenaan lopen en welke stappen zij al gezet hebben.

(Deze workshop is ook geschikt voor vrouwen die een relatie hebben maar wiens partner geen kinderen (meer) wil.)

De workshop is van 19:00-22:00.

De kosten zijn € 49,00 euro per persoon.

Er is momenteel geen nieuwe datum, volg Sara’s nieuwsbrief en/of social media om op de hoogte gehouden te worden.

Dit is een workshop, Sara Coster geeft ook webinars per gezinsvorm, samen met andere professionals. Klik hier voor het webinar-aanbod.

 

Interesse?

Er is nog geen datum gepland. Als je geïnteresseerd bent, vul dan onderstaand formulier in dan houd ik je op de hoogte als er een nieuwe datum bekend is.

Ik heb interesse in: