Reviews

We merkten dat we teveel verschillen

Dankzij de vragen die je stelde, merkten we dat we toch teveel verschillen op allerlei gebied en hebben we besloten niet met elkaar in zee te gaan. Heel verdrietig, maar dankjewel dat je zo doorvroeg, waardoor het ons helder is geworden.

Het boek leest als een trein!

Op humoristische en ontroerende wijze vertelt Sara over haar zoektocht naar een geschikte vader voor haar kind en de manier waarop ze het co-ouderschap in de praktijk brengt.
Het boek leest als een trein!

Goed uitgesproken van tevoren

Ons kindje is nu bijna één. Als we dingen bespreken met elkaar, zegt minimaal een van ons: “Wat fijn dat we het zo goed uitgesproken hebben van tevoren bij Sara! Daar heb je ons echt mee geholpen. :-)”

Verdiepend

Echt heel goede vragen, heel fijn en verdiepend!! We hebben een heleboel nieuwe dingen over elkaar geleerd (terwijl we elkaar best wel goed kennen!) en over de manier waarop ieder van ons tegen ons toekomstige gezin aankijkt!

Gelachen en gehuild

Ik heb je boek in één ruk uitgelezen, ik heb gelachen en gehuild, en het werd me ineens zo duidelijk dat dit de manier is waarop ik mijn kinderwens wil vervullen!

Niet alledaags

Een bijzonder voorbeeld van nog niet alledaags, modern co-ouderschap, meeslepend beschreven in een prettige, vlotte en aanstekelijke  stijl.

Dankzij jouw boek zijn wij het co-ouderpad ingeslagen

Dankzij jouw boek zijn wij het co-ouderpad ingeslagen met onze kinderwens, en is uiteindelijk onze dochter geboren. We willen je enorm bedanken voor het delen van je verhaal, het heeft ons geïnspireerd en ook enorm geholpen op ons pad!

Een must read

Op nummer 1 in de regenboogfamilie boeken top 5 van Ouders van Nu
“Een must read voor alle single, lesbische en homoseksuele wensouders en iedereen die fan is van een meeslepend verhaal dat je raakt. Het boek is openhartig, humoristisch en ontroerend tegelijk.”

Ik kijk uit naar mijn eerstvolgende regenbooggezin!

Je hebt me op levendige, aansprekende wijze een heleboel geleerd tijdens deze nascholing, ik hoop een heleboel van je tips toe te kunnen passen, ik kijk uit naar mijn eerstvolgende regenbooggezin!

Leren communiceren met z’n drieën

Echt heel goede vragen, het spelen van het spel heeft ons enorm geholpen, zowel om elkaar beter te leren kennen, maar ook om allerlei onderwerpen ter sprake te brengen waar we nog niet over hadden nagedacht! En ook de spelvorm ervaren we als nuttig voor het leren communiceren met z’n drieën.

Nieuwe inzichten op gedaan

Ik dacht dat ik al veel wist, maar bij de verdiepingswebinar heb ik toch weer veel nieuwe dingen gehoord, nieuwe inzichten op gedaan en ik ben weer enorm aan het denken gezet, dank voor deze bijzondere en inspirerende avond!

Precies wat we zochten

We zochten naar een spel om elkaar beter te leren kennen, en dit vragenspel is precies wat we zochten, alle vragen zijn van toepassing op onze gewenste gezinssituatie!